Klip- & gavekort

Hos CorpoCura har du mulighed for at købe gavekort i klinikken og derfra hvor du er, så længe du har adgang til mobilepay.

Du bestemmer selv hvad beløbet skal lyde på.

(Læs mere om klippekort længere nede)

Gavekort

Om Gavekort

Den heldige modtager behøver ikke benytte gavekortets værdi på èn og samme gang, det kan sagtens benyttes over flere gange og hvis modtager ønsker at spæde mere til for at kunne bruge det på en længere behandling er dette også en mulighed.

​Køber du gavekortet i klinikken på Badstuestræde får du et gavekort, der kan deles i to, hvoraf den ene del er i visitkortstørrelse, så det er lige til at putte i pungen, hvor man altid har det ved sig. Selv de dage man lige pludselig får lyst til at forkæle sig selv, smart ik´? 🙂

Betaling

(Der arbejdes på snarligt at få en onlinegavekort løsning, som sikrer dig at du får sendt gavekortet afsted så snart du har købt det, på alle tider af døgnet).

Står du og har brug for et gavekort nu og her uden for klinikkens åbningstid, så fortvivl ej.

Du kan nemlig ved at mobilepaye dit valgte beløb til 77386, med teksten “gkbeløb” (eksempel: CorpoCura ønsker et gavekort (gk) på 500,- således mobilepayes 500,- til 77386 med teksten “gk500”.

Som udgangspunkt mailer jeg alle indkomne gavekortkøb samme dag inden kl 21 såfremt dit køb er foretaget inden kl 15 samme dag.

Når du har overført beløbet skal du sende en sms herom til 41 114 808 med din mailadresse, så jeg ved i hvilken retning jeg skal sende kvittering og gavekort,

Gavekortet vil inden kl 21 samme dag blive sendt til den angivne mailadresse. 

Når gavekortet er modtaget (husk tjek spamfiltret) er det klar til at blive printet ud hvorefter du kan give det til en der fortjener en skøn behandling.

Under Behandlinger & priser kan du lade dig inspirere af, hvilken værdi du ønsker gavekortet skal lyde på. 

Gavekort kan ikke bruges som betaling for et andet gavekort ej heller til køb af klippekort. Gavekort er ikke refundérbare.

Mindre gaver kan også gøre det

Mindre gaver kan også gøre det
Mindsteprisen på gavekort købt i selve klinikken ligger på 50,- så kan modtager spæde ekstra til eller samle flere gavekort og lægge dem sammen:)

*Behandlingspriserne starter fra 250dkk

 

Klippekort

Om Klippekort

Klippekortet gælder fra den dag det er købt.

I starten af et behandlingsforløb kan det være en god idé at komme mere regelmæssigt.

Det kan også være man ønsker eller har brug for at give sig selv et break fra hverdagens travlhed og komme til massage med kortere mellemrum.

Uanset hvilken grund du har til at få massage regelmæssigt, så vil du med et klippekort fra CorpoCura kunne få et udvalg af behandlingerne til nedsat pris.

Der findes klippekort til:
Klassisk afspændings-/ gravid-/ dybdemassage og minibehandlinger.

Betingelser for klippekort

  • Klippekortet kan deles såfremt bookingen er foretaget online gennem klippekortets ejer.
  • Det er ikke muligt at splitte et klip imellem to personer ej heller at splitte klippene op i færre antal minutter. Til gengæld kan du lægge klip sammen, således at fx 2x30min kan benyttes som betaling for en 60min massage.
  • Klippekortet oprettes i klinikken på Badstuestræde med startdato den dag det købes og kan benyttes fra det øjeblik det er købt og de antal måneder frem som det er købt til.
  • Det er ikke muligt at forlænge klippekortets varighed, dvs. evt. ubrugte klip vil gå tabt.
  • Klippekort kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Klippekort er ikke-refundérbart.

Book din aftale i dag

Vil du også gerne have CorpoCuras fantastiske massage?

Ring til klinikken på 41 114 808 eller book din aftale online

Scroll til toppen