Klip- & gavekort

Hos CorpoCura har du mulighed for at købe gavekort i klinikken og online.

(Læs mere om klippekort længere nede)

Gavekort

Om Gavekort

Kender du en du synes fortjener selvforkælelse?

Med et gavekort til CorpoCura kan modtager se frem til en behandling der kan gøre underværker.

Den heldige modtager behøver ikke benytte gavekortets værdi på èn og samme gang, det kan sagtens benyttes over flere gange og hvis modtager ønsker at spæde mere til for at kunne bruge det på en længere behandling er dette også en mulighed.

Køber du gavekortet i klinikken på Badstuestræde får du et gavekort, der kan deles i to, hvoraf den ene del er i visitkortstørrelse, så det er lige til at putte i pungen, hvor man altid har det ved sig. Selv de dage man lige pludselig får lyst til at forkæle sig selv, smart ik´? 😊

Online - Køb når det passer dig

Køb gavekort når det passer dig- på alle tider af døgnet.

Når du køber dit gavekort online tillægges et gebyr på 5,- pr. gavekort uanset størrelsen på det valgte gavekort beløb. Ønsker du flere gavekort skal de købes stk. vis ellers samles de på et og samme gavekort.

Gavekort købt online er nemt tilgængeligt uanset hvor du befinder dig, så længe du har adgang til at komme på nettet.

Det kan købes når som helst på døgnet og du får det tilsendt efter køb- til den ved købet oplyste mail (tjek gerne spamfiltret hvis ikke det lander i din almindelige indbakke.).

Det er super smart og bekvemt at kunne købe gavekort online. Du behøver ikke engang hoppe ud ad nattøjet for at sikre dig gaven du mangler at købe. På få minutter kan du gå fra at mangle gaven til at stå med overskud til at klare alle de andre gøremål du måtte have til den store dag, hvad enten det er juleaften, fødselsdag, bryllup, færdiggørelse af specialet, afsked med kollegaen, lykønskninger med kommende titel som mor eller far eller bare fordi. JA! `Bare fordi´ er ej at glemme:)

Køb gavekort her.

Betaling

Under `Priser´ kan du lade dig inspirere af hvilken værdi du ønsker gavekortet skal lyde på.

Gavekort kan ikke bruges som betaling for et andet gavekort ej heller til køb af klippekort.

Gavekort er ikke-refundérbare og skal være brugt inden for gyldighedsperioden på 3 år (medmindre anden gyldighed gør sig gældende på det pågældende gavekort) fra købsdatoen.

Ønsker du at købe dit gavekort online, så kan du købe det her. 

(Gavekort der købes fysisk i klinikken kan udelukkende betales med kontant på gavekortets værdi eller på mobilepay. Ønsker du at købe et gavekort og det ikke er ifb. med en behandling, så send en sms til 41 11 48 08, så vi kan aftale et afhentningstidspunkt, så du ikke kommer forbi forgæves.

Mindre gaver kan også gøre det

Mindre gaver kan også gøre det. Mindsteprisen på køb af gavekort til klinikken ligger på 50,-, så kan modtager spæde ekstra til eller samle flere gavekort og lægge dem sammen.

(Behandlingspriserne starter ved 250,-).


Klippekort

Om Klippekort

Klippekortet gælder fra den dag det er købt.

I starten af et behandlingsforløb kan det være en god idé at komme mere regelmæssigt.

Det kan også være man ønsker eller har brug for at give sig selv et break fra hverdagens travlhed og komme til massage med kortere mellemrum.

Uanset hvilken grund du har til at få massage regelmæssigt, så vil du med et klippekort fra CorpoCura kunne få et udvalg af behandlingerne til nedsat pris.

Der findes klippekort til:
Klassisk afspændings-/ gravid-/ dybdemassage og minibehandlinger.

Betingelser for klippekort

  • Klippekortet kan deles såfremt bookingen er foretaget online gennem klippekortets ejer.
  • Det er ikke muligt at splitte et klip imellem to personer ej heller at splitte klippene op i færre antal minutter. Til gengæld kan du lægge klip sammen, således at fx 2x30min kan benyttes som betaling for en 60min massage.
  • Klippekortet oprettes i klinikken på Badstuestræde med startdato den dag det købes og kan benyttes fra det øjeblik det er købt og de antal måneder frem som det er købt til.
  • Det er ikke muligt at forlænge klippekortets varighed, dvs. evt. ubrugte klip vil gå tabt.
  • Klippekort kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.

Klippekort er ikke-refundérbart.

Book din aftale i dag

Vil du også gerne have CorpoCuras fantastiske massage?

Ring til klinikken på 41 114 808 eller book din aftale online

Scroll til toppen