Klip- & gavekort

OBS! CorpoCuras tidligere online gavekort system, Happs har valgt at lukke. Har du et tidligere købt gavekort via Happs kan det fortsat indløses i klinikken. notér gerne at du betaler med et Happs gavekort ifb. med din booking.

Hos CorpoCura har du mulighed for at købe gavekort i klinikken og online.

(Læs mere om klippekort længere nede)

Gavekort

Om Gavekort

Online - Køb når det passer dig

Køb gavekort når det passer dig- på alle tider af døgnet lige her

Betaling

Under `Priser´ kan du lade dig inspirere af hvilken værdi du ønsker gavekortet skal lyde på.

Gavekort kan ikke bruges som betaling for et andet gavekort ej heller til køb af klippekort.

Det er ikke muligt at købe gavekort med rabatkuponer.

Gavekort  købt til kampagnepris kan ikke benyttes med andre tilbud og rabatter.

Det er ikke muligt at købe gavekort til særbehandlinger der ikke indgår i klinikkens standard behandlinger. Et gavekort kan godt benyttes til sådanne behandlinger hvis det ikke i forvejen har indgået i et særligt tilbud. 

Gavekort er ikke-refundérbare og skal være brugt inden for gyldighedsperioden på 3 år (medmindre anden gyldighed gør sig gældende på det pågældende gavekort) fra købsdatoen.

(Gavekort der købes fysisk i klinikken kan udelukkende betales med kontant på gavekortets værdi eller på mobilepay. Ønsker du at købe et gavekort og det ikke er ifb. med en behandling, så send en sms til 41 11 48 08, så vi kan aftale et afhentningstidspunkt, så du ikke kommer forbi forgæves.

Mindre gaver kan også gøre det

Mindre gaver kan også gøre det. Mindsteprisen på køb af gavekort til klinikken ligger på 50,-, så kan modtager spæde ekstra til eller samle flere gavekort og lægge dem sammen.

(Behandlingspriserne starter ved 275,-).


Klippekort

Om Klippekort

*Bemærk at ved køb af klippekort accepteres betingelserne for klippekort, der står længere nede på denne side.

Klippekort kan udelukkende købes via bankoverførsel, enten som “Straksoverførsel” ifb. med dit besøg i klinikken eller som almindelig bankoverførsel, hvor indbetalingen foreligger på CorpoCuras konto samme tid som første klip måtte tages i brug.

Klippekortet gælder fra den dag det er købt.

I starten af et behandlingsforløb kan det være en god idé at komme mere regelmæssigt.

Det kan også være man ønsker eller har brug for at give sig selv et break fra hverdagens travlhed og komme til massage med kortere mellemrum.

Uanset hvilken grund du har til at få massage regelmæssigt, så vil du med et klippekort fra CorpoCura kunne få et udvalg af behandlingerne til nedsat pris.

Der findes *klippekort til: Klassisk afspændings-/ Gravid-/ Dybdemassage

*Gælder ikke ´+70 massagerne´.

*Betingelser for klippekort

  • Klippekortet kan deles såfremt bookingen er foretaget online gennem klippekortets ejer.
  • Det er ikke muligt at splitte et klip imellem to personer ej heller at splitte klippene op i færre antal minutter. Til gengæld kan du lægge klip sammen, således at fx 2x30min kan benyttes som betaling for en 60min massage.
  • Klippekortet oprettes i klinikken på Badstuestræde med startdato den dag det købes og kan benyttes fra det øjeblik det er købt og de antal måneder frem som det er købt til.
  • Det er ikke muligt at forlænge klippekortets varighed, dvs. evt. ubrugte klip vil gå tabt.
  • Klippekort kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter.
  • Klippekort er ikke-refundérbart.

*Ved køb af klippekort godkendes disse betingelser.

Konto overførsel

Når du laver din overførsel bedes du noterer flg.: “KK+ type på klippekortet”, Fx. køber du et 6mdr klippekort á 5×30 min massage, bedes du noterer: “KK 6mdr, 5x30min” Efter din overførsel bedes du sende en sms til 41114808, så jeg ved du er ved at købe klippekortet. Dit klippekort oprettes så snart indbetalingen er registreret på CorpoCuras konto og kan Benyttes herefter. Beløbet bedes overført til: CorpoCura, Reg.: 5026 Kontonr.: 1212703 (Jyske Bank)

6 måneders klippekort:

Spar 10% ved køb af disse klippekort

Scroll to Top