Massage hos CorpoCura​

Dybdemassage er CorpoCuras signaturbehandlingsform. Det er en kombination af flere forskellige massageteknikker designet til at give dig følelsen af effektivitet og velvære.

Dybdemassagerne tager dig igennem flere forskellige teknikker, herunder:

Fysiurgisk massage

Den dybdegående fysiurgiske massage, der tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning.

Triggerpunkter

Triggerpunkter, der findes rundt om på kroppen og som har vist sig effektive til behandling af spændte og ømme muskler.

Klassisk afspændings massage

Den blide klassiske afspændings massage, hvor trykket er koncentreret om den overfladiske muskulatur.

Bindevævsmassage

Bindevævsmassage der ved hjælp af teknikker hvor man trækker i huden kan løsne op for stivhed i kroppen.

Akupressur

Akupressur – den manuelle udgave af akupunktur, der ved hjælp af trykpåvirkning af bestemte punkter kan virke lindrende og afslappende på kroppen.

EFFEKTIV DYBDEMASSAGE

Med en kombination af blandt andet fysiurgisk massage, klassisk afspændingsmassage, bindevævsmassage akkupressur og triggerpunkter er der lagt op til en helt igennem professionel massage der kan være med til at løsne op for spændinger, give dig fornyet energi og som kan få dig helt ned i gear.
Dybdemassage hos CorpoCura har vist sig effektiv ved blandt andet:

Dybdemassage

med fokus

Dybdemassage med fokus på at løsne op for dine spændte muskler og som ren og skær velvære. Der masseres i en neutral & allergivenlig olie.

Klassisk

afspændingsmassage

Klassisk afspændingsmassage​ er en blid massage der er særligt god i forbindelse med stress. Der masseres i en neutral & allergivenlig olie

Gravidmassage

Gravidmassage hos CorpoCura er for dig der er gennem 1. trimester. Du ligger på gravidbriks med plads til mave og barm. Der masseres i en neutral & allergivenlig olie.

Minibehandlinger

3 små behandlinger

Minibehandlinger hvor det er enten er ansigt & hovedbundhænder & underarme eller fødder  der tages hånd om. Til disse behandlinger benyttes produkter fra Mirins Copenhagen.  

Læs mere om CorpoCuras

Minibehandlinger

Til hver af minibehandlingerne benyttes et super lækkert produkt fra Mirins Copenhagen. Alle Mirins Copenhagens produkter er naturlige og økologiske. De er frie for konserveringsmidler, syntetiske tilsætningsstoffer og for kunstig parfume.
Trykket er designet til at få dig ned i gear. Det må gerne kunne mærkes men der lægges vægt på at få dig ned i gear.

Head `n´ Face

Ansigts- og hovedbundsmassage. Ansigtet masseres i Mirins Copenhagen´s fugtgivende Facial Moisturizer med rose geranium, lavendel & frankincense.

Feet `n´ Treat

Fødderne masseres ved brug af teknikker fra zoneterapiens verden. Til behandlingen benyttes Mirins Copenhagen´s lækre håndlavede Body Balm, Purify med grapefrugt, rosmarin & tea tree.

Hands in Focus

Hænder og underarme masseres i Mirins Copenhagen´s lækre håndlavede Body Balm, Purify med grapefrugt, rosmarin og tea tree.

Book din aftale i dag

Vil du også gerne have CorpoCuras fantastiske massage?

Ring til klinikken på 41 114 808 eller book din aftale online

Scroll til toppen